A B1 blog képes rovataKéppárok: nem fogja elhinni, milyen tempóban fejlődtek a nagyvárosok az elmúlt 100 évben

2017. augusztus 17. - PilarT

Hatalmasat változott a világ az elmúlt 100 évben. Az alábbi képeket nézve nem fog hinni a szemének, milyen rohamtempóban fejlődtek a világ olyan híres városai, mint például London, Berlin vagy New York és Los Angeles. Nem is beszélve Dubairól.

Tovább

Ilyen régóta szeretjük a Római-partot - archív fotók

91149.jpg

Hamarosan teljesen megváltozhat a Római-part hangulata a tervezett mobilgát miatt. Nem csoda, hogy az engedélyeztetés ellen sokan tiltakoznak, hiszen a Római-partot ebben a formájában (vagyis mobilgát nélkül) már az 1800-as évek óta szeretjük.

Tovább

El fog olvadni ezektől a Disney-hercegnőnek öltöztetett kisbabáktól

disney-babies-belly-beautiful-portraits-fb_700-png_700.jpg

Valahogy így nézhettek ki csecsemőkorukban a Disney-hercegnők. Karen Marie fotósorozatában hat kisbabákról készített varázslatos képet. Nem valószínű, hogy talál ma ennél cukibbat a neten. Ön szerint melyik Disney hercegnőnek öltöztetett baba a legaranyosabb?

Tovább

Így néznének ki a Trónok Harca sorozat szereplői, ha jobban hasonlítanának a könyvbéli önmagukra

8775fa4766c89356b194949bca518b1d.jpeg

Ha ön is olvasta a Trónok Harca könyveket, bizonyára feltűnt, hogy a sorozat szereplői nem teljesen úgy néznek ki, ahogyan George R. R. Martin leírta a külsejüket. Tyrion orr nélkül? Daenerys lila szemmel? Az alábbi photoshoppolt fotókon megnézhetjük, milyen lenne, ha a színészek a könyvhöz hűbb külsőt kaptak volna. 

Tovább

Gyümölcsök és zöldségek a múltból - így néztek ki a háziasítás előtt 

Az eredeti növényekre rá sem fogsz ismerni

watermelons-giovanni-stanchi-1650.jpg

Mióta az emberiség földművelésre adta a fejét, arra törekszünk, hogy minél táplálóbb és finomabb élelmiszereket termesszünk. Az elmúlt évszázadokban a háziasítás eredményeképp a vadon termő zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék hatalmas változáson mentek keresztül. Az alábbi néhány növény eredetijére rá sem fogsz ismerni.

Tovább

Ez az idős hölgy bármelyik jelmezversenyt megnyerné

Tovább

Ez a néhány Lego figura fogta magát és felfedezőútra indult a nagyvilágban

Tovább

A legerősebb nőket utánozza ez a 3 éves kislány

3-year-old-scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d975ed7c6_880.jpgA hároméves Scout akkor kezdett bele a fotózásba, amikor nagymamájánál mellrákot diagnosztizáltak. Az anyuka először a mamáról és a kislányról lőtt egy közös fotót, ahol hasonló ruhában pózolnak. Majd ezt követte a többi kép, amelyen Scout a ruhát és pózt lemásolva más erős és híres nőket utánoz.

Tovább

Playboy legdögösebb címlaplányai 30 év után újra levetkőztek

c-1.jpg
"Aki egyszer playmate volt, az mindig is az marad, és akit egyszer befogadott a Playboy családja, az örökre családtag lesz" - írja a Playboy honlapja az alábbi képpárokkal kapcsolatban, amelyek a magazin legdögösebb nyuszilányait ábrázolják - 30 év különbséggel.

Tovább

Ha Darth Vader egy átlagos apuka lenne

nevtelen_1_1.jpg

Luke-nak és a kis Leia hercegnőnek meglehetősen hányatott gyerekkora volt, tekintve hogy anyjuk meghalt, apjuk pedig nem éppen a gyerekszeretetről vált híressé. De mi lett volna, ha Darth Vaderben felébrednek az atyai ösztönök, és ő nevelte volna gyermekeit? Az alábbi rajzok erre adnak cuki alternatívát a messzi messzi galaxisban.

Tovább

Így photoshopolják át a Közel-Keletre szánt albumborítók szexi képeit a cenzorok

saudi-arabia-middle-east-censorship-11-593a976292c9d_605.jpg

A bikini és a miniszoknya teljesen elfogadott viselek a nyugati világban, ám a Közel-Keleten egy kicsit más a helyzet. Olyan országokban, mint Szaúd-Arábia és Irán az iszlám hagyományok szigorú tiltják a nők számára a magamutogató öltözködést. Úgy tűnik ez a korlátozás még Britneyre és Shakirára is vonatkozik.

Tovább

22 megrázó kép arról, hogyan tesszük tönkre a Földet

kornyezet19

Egy nap átlagosan 1,95 kg hulladékot termelünk fejenként, amivel hihetetlen mértékben szennyezzük a bolygónkat. Az alábbi megrázó képek talán mindannyiunk szemét felnyitják, hogy másképp álljunk a környezetvédelemhez.

Tovább