B1 fotó

2017.már.24.
Írta: PilarT 8 komment

10 erotikus fotó erotikus fotózásáról

1661343_577936962295212_439401619_n.jpg

Az erotikus fotók múfaja már önmagában is izgalmas. Egy fotós számára azonban igazi kihívás, ha nem csak egy kívánatos testet, hanem vonzalmának másik tárgyát, a fényképezőt, illetve magát a fényképezést is fotózhatja. Az alábbiakban híres fotóművészek erotikus fotóit, önarcképeit szedtük össze, amely fotók témája - ars poeticaként - maga a fotózás is.

Tovább

Pikáns ABC meztelen testekből

az.jpg

Gyerekkoromban anyukám sokszor olvasott fel nekem a Zengő ABC-ből, ahol a színes, gazdagon illusztrált képek segítségével ismerkedtem a betűkkel. Nos az alábbi képek, biztos, hogy nem gyerekeknek valók, sőt igencsak megbotránkoztatnák a szülőket, ha bekerülnének az olvasókönyvekbe. Ezeket pikáns betűket ugyanis A-tól Z-ig meztelen testek alkotják.

Tovább

Egy Photoshop-mester megmutatta, mennyi mindenből áll össze a tökéletes kép

amazing-what-this-artist-does-with-photoshop-58b6d671cf97f_880.jpg

Ön is irigykedett már a magazinok és reklámok mesebeli fotóira, ahol a gyönyörű alakokat varázslatosan szép környezet vesz körül? Az alábbi képpárok lerántják a leplet ezekről a tökéletes képekről.

Az ukrán Photoshop-mester, Viktoria Solidarnyh megmutatja, milyen sok fotó (és persze Photoshop-tehetség) kell ahhoz, hogy a megfelelő részletekből összeálljon a tökéletes kép.  

Tovább
Címkék: photoshop, werk

Hogy fogsz kinézni öregen ezekkel a tetoválásokkal? Hát így

tattooed-elderly-people-14_605.jpg

A tetoválások ellenzői közül sokan hozzák fel kifogásként azt, hogy öregkorban a szép minták csúnyán mutatnak majd a megereszkedett bőrön. Ráadásul "nem illik" egy idős emberhez, ha mindenféle színes virágok és jelképek borítják be a testét. 

"Hogy fogsz kinézni öregen ezekkel a tetoválásokkal?" - hangzik el újra meg újra az ominózus kérdés. Nos, a válasz itt van rá. Az alábbi fényképeken öregemberek bizonyítják be, hogy a tetoválás idős korban is menő.

Tovább

Ilyen lenne, ha testi hibáinkat mások is akkorának látnák, mint mi

juxtapoz_isik01.jpg

Minden embernek vannak olyan testrészei, amit kevésbé szeret magán. Akad, aki a bőrével elégedetlen, mások a hasukat, vagy éppen a lábukat tartják előnytelennek. Ezek a hibák általában csak számunkra zavarók, de mi lenne, ha a problémás részeket mások is akkorának látnák, mint mi?

Tovább

Peru sokszínűsége egy magyar világutazó szemszögéből

p1070139.jpg"Hogy milyen volt az utazás? Feledhetetlen. Elmennék újra? Mostanában biztos nem" - foglalja össze perui útját Belidzs, aki hangulatos bejegyzéseken és még hangulatosabb fényképeken keresztül osztja meg élményeit.

Nézzék meg a magyar világutazó képein a sokszínű Peru leghangulatosabb vidékeit Machu Picchutól, a lámákon és a dzsungelen át, Limáig.

Tovább

Arany Medve díjátadó Berlinben - ahogy mi láttuk

Fényes győzelem született a hétvégén a világ egyik legrangosabb filmszemléjén, a Berlinalen. Egy magyar film, Enyedi Ildikó Testről és lélekről című alkotása hozta el a fődíjat, az Arany Medvét.(és ráadásként még pár kisebb díjat, így a kritikusok díját is.) Egyrészt efféle magyar filmmel 42 év óta nem történt. Másrészt ugyanez a produceri csapat  öt évvel ezelőtt már elnyerte itt a zsűri fődiját, az Ezüst Medvét, Fliegauf Benedek Csak a szél című alkotásával. A Berlinalek lassan hetven éves történetében nem nagyon volt még példa ilyen sikersorozatra.

A b1foto.blog tudósítójának helyszíni képei :-)

16805016_1405390786201120_672829747_o.jpg

Mécs Mónika producer, Mesterházy Ernő producer, Enyedi Ildikó rendező, Muhi András producer a díjátadón

Tovább

Ön is szeretne cuki szerelmes fotókat, de nincs kivel? Itt a megoldás!

how-to-take-photos-on-valentines-day-fb_700-png.jpg

Egy romantikus fotózás igazán szórakoztató program lehet , ha van barátja vagy barátnője. Ugyanakkor lehet  igazi kihívás is ha nincs barátja vagy barátnője. Aggodalomra azonban semmi ok, több fotós trükk is kínálkozik arra, hogy elhitesse környezetével: boldog párkapcsolatban él.

Tovább

Szüts 2017 a Kiscelli Múzeumban - csak megbízható ínyenceknek

 

Az egyik legkítűnőbb magyar festőművésznek, Szüts Miklósnak nyílt pénteken kiállítása a Kiscelli Múzeum templomterében. Negyvenegynéhány hatalmas akvarell lebeg  a sejtelmes fényben - új értelmezést adva a képeknek.

Igen különleges kiállítótér, igen különleges képek - persze csak azoknak, akik szeretik a jót.

 

p1600852.JPG

Tovább

A madárles etikája egy fotós szemszögéből

lampert_benedek_olyves_blog2.jpg

Kevesen tudják, de a Lego Star Wars-képeiről ismert fotós, Lampert Benedek egyik kedvenc témája a természetfotózás. A életrekelt figurákhoz hasonlóan a madaras sorozata is igen figyelemre méltó. A citromsármányok, fácánok, szajkók, szarkák és nagy fakopáncs mellett egy igazi különlegességet is lencsevégre kapott. A werkvideóból pedig az is kiderül, hogyan csináltak fűtést a puszta közepén mínusz 10 fokban.

Tovább

25 sportos csaj megmutatta, hogy még nekik is vannak hurkáik

vfdv.bmp

Nem újdonság, hogy a Facebookon és más közösségi oldalakon az emberek hajlamosak a kizárólag a legjobb oldalukat mutatni: kockahas-villantás a konditeremben, vagy egy tökéletes beállított póz, amelyben nádszálvékonynak látszik a test. Ez azonban sokszor nagyon félrevezető, és ezeket a fotókat nézegetve gyakran veszítjük el önbizalmunkat saját testünkkel kapcsolatban. Pedig nem kellene.

25 fit csaj képpárokon keresztül világított rá a tényre, hogy bizony nekik is vannak hurkáik, ami teljesen normális.

Tovább

Elhagyatott vadnyugati vidámpark Japánban: ettől feláll a szőr a karodon

Az 1970-es években nyílt meg és 2006-ig működött Japában ez a vidámpark, aminek az ötlete hasonló a most menő Westworld-sorozathoz: robotok és vadnyugat. A vidámparkot viszont bezárták és otthagyták, mostanában megint kezdik felkapni a katasztrófaturisták. Pár óra autóval, Tokiótól északra. 

vadnyugat1.jpg

 

Tovább

Eltévedt fotós a téli ködben. Kihasználta

img_3013.jpg

Mínusz 10 fok, köd és hófehér havas táj. Ilyen körülmények között indult el fényképezőjével Szilvásy Tibor a Pesten Fotóztam adminja. Arra azonban nem számított, hogy a járt útról letérve a Normafánál baromira el fog tévedni a nagy fehérségben. A fotós azonban nem ijedt meg, hanem előnyére fordította a helyzetet, és elképesztő fotókat lőtt a kirándulóhely legszebb részeiről.

Tovább

Naplementétől hajnalig, a Megyeritől a Petőfi hídig kísérték az úszó jégtáblákat

700_4452-2.jpg

Az Pesten Fotóztam adminjai ismét különleges feladatra vállalkoztak. A dermesztő hideg ellenére végigkísérték Dunán úszó jégtáblák útját a fővárosban. Az órákon át tartó didergés abszolút megérte nekik: elképesztő fotókat lőttek a jégzajlásról.

Tovább