A B1 blog képes rovataA legerősebb nőket utánozza ez a 3 éves kislány

2017. június 23. - PilarT

3-year-old-scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d975ed7c6_880.jpgA hároméves Scout akkor kezdett bele a fotózásba, amikor nagymamájánál mellrákot diagnosztizáltak. Az anyuka először a mamáról és a kislányról lőtt egy közös fotót, ahol hasonló ruhában pózolnak. Majd ezt követte a többi kép, amelyen Scout a ruhát és pózt lemásolva más erős és híres nőket utánoz.

Tovább

Playboy legdögösebb címlaplányai 30 év után újra levetkőztek

c-1.jpg
"Aki egyszer playmate volt, az mindig is az marad, és akit egyszer befogadott a Playboy családja, az örökre családtag lesz" - írja a Playboy honlapja az alábbi képpárokkal kapcsolatban, amelyek a magazin legdögösebb nyuszilányait ábrázolják - 30 év különbséggel.

Tovább

Ha Darth Vader egy átlagos apuka lenne

nevtelen_1_1.jpg

Luke-nak és a kis Leia hercegnőnek meglehetősen hányatott gyerekkora volt, tekintve hogy anyjuk meghalt, apjuk pedig nem éppen a gyerekszeretetről vált híressé. De mi lett volna, ha Darth Vaderben felébrednek az atyai ösztönök, és ő nevelte volna gyermekeit? Az alábbi rajzok erre adnak cuki alternatívát a messzi messzi galaxisban.

Tovább

Így photoshopolják át a Közel-Keletre szánt albumborítók szexi képeit a cenzorok

saudi-arabia-middle-east-censorship-11-593a976292c9d_605.jpg

A bikini és a miniszoknya teljesen elfogadott viselek a nyugati világban, ám a Közel-Keleten egy kicsit más a helyzet. Olyan országokban, mint Szaúd-Arábia és Irán az iszlám hagyományok szigorú tiltják a nők számára a magamutogató öltözködést. Úgy tűnik ez a korlátozás még Britneyre és Shakirára is vonatkozik.

Tovább

22 megrázó kép arról, hogyan tesszük tönkre a Földet

kornyezet19

Egy nap átlagosan 1,95 kg hulladékot termelünk fejenként, amivel hihetetlen mértékben szennyezzük a bolygónkat. Az alábbi megrázó képek talán mindannyiunk szemét felnyitják, hogy másképp álljunk a környezetvédelemhez.

Tovább

Füstös időutazás a Nyugati pályaudvarról

dsc_6506.jpg

A múlt században mindennapos látvány volt a füstfelhőbe burkolózó mozdony a vonatok előtt. A Nyugatiban pöfögő gőzmozdony látványa viszont manapság úgy hat, mintha valaki lovashintóval nyargalna keresztül a körúton.

Szerencsére azonban a régi gőzösök szerelmesei a nosztalgiajáratokon még ma is felidézik ezt az élményt. Az alábbi fotókat Lampert Benedek és Tóth Tamás készítette az Orient Expresszről, illetve a Dunakanyarban pöfögő 424-es gőzmozdonyról. Néhány különleges felvétel pedig a mozdony "konyhájába" is bepillantást (illetve kipillantást) enged. 

Tovább

6 rejtőzködő óriás egy nagyváros szomszédságában

juxtapozdambogiants03.jpg

Mintha egy mesébe csöppentünk volna: kedves óriások kandikálnak ki a fák mögül. Thomas Dambo dán művész hat "óriást" rejtett el különböző félreeső helyeken Koppenhága környékén. S bár az alkotások rejtettek, mégis arra ösztönzik az embereket, hogy keressék fel és lépjenek kölcsönhatásba a szobrokkal. Ráadásul az összes óriás egyedülálló, interaktív funkciókkal is bír. A faszobrok üreges teste például madárházként is funkcionál. 

Tovább

10 röntgenkép, amire ránézni is fájdalmas

Nothing like getting a fork stuck in your foot. Great times!

Ha úgy érzi rossz napja van, jusson eszébe, hogy nem ön az egyik páciens, akiről az alábbi röntgenfelvételek készültek: szilánkosra tört kéz, S-alakú gerinc, feltorlódó fogak.

Néha a röntgenképek mutatják meg a legjobban, milyen borzasztó egy-egy baleset végeredménye, vagy egy testi rendellenesség.

Összerándulunk, ha csak ránézünk a képekre.

Tovább

Brazilok Acsán

A Brazilok az utóbbi idők egyik legsikeresebb magyar filmje.

A film története szerint az acsai focibajnokságon elindulnak a helyi cigányok is. Pedig az önkormányzat csapatának kellene nyernie, élén a polgármesterrel. Kaland, szerelem, verekedés és persze sok foci, egy igen kedélyes filmben. 

Amelyet a Pest megyei Acsán forgattak. A filmet a minap a stáb levetítette a helyieknek, akik közül sokan statisztáltak is a forgatáson. Persze a filmbéli "Acsa" egészen más, mint a valóságos, mégis érdekes volt figyelni, mit szólt a közönség, amikor az ismerős tájak, emberek, feltűntek a  vásznon.

brazilok_acsa_dsc_0106_1.JPG Rohonyi Gábor rendező, Bánki Gergely - Csaba atya, Schell Judit és a film főszereplője: Lakatos Erik

Tovább

Állatokkal egyesül ez a magyar lány a különleges fotóin

fb_image_59131f8b50b1b_700.jpg

A macskaszem, illetve halszem egészen új jelentést kap Borsi Flóra képein. A magyar fotós ugyanis szinte eggyé válik az állatokkal a saját maga által készített képeken, méghozzá úgy, hogy nemcsak a smink, de a kiegészítők és a két fej is tökéletesen illeszkedik.

Tovább