A B1 blog képes rovataSmink nélkül a sztárok sem néznek ki jobban, mint mi

2017. július 24. - PilarT

Cameron Diaz

A filmekben, videó klipekben és magazinokban megjelenő hírességek arcát általában tökéletes smink (és photoshop) fedi. Néhány sztár azonban megmutatta, hogy ők is hús vér emberek, akárcsak mi, és közzétették smink nélküli, természetes fotóikat. 

Tovább

Gyümölcsök és zöldségek a múltból - így néztek ki a háziasítás előtt 

Az eredeti növényekre rá sem fogsz ismerni

watermelons-giovanni-stanchi-1650.jpg

Mióta az emberiség földművelésre adta a fejét, arra törekszünk, hogy minél táplálóbb és finomabb élelmiszereket termesszünk. Az elmúlt évszázadokban a háziasítás eredményeképp a vadon termő zöldségek, gyümölcsök és gabonafélék hatalmas változáson mentek keresztül. Az alábbi néhány növény eredetijére rá sem fogsz ismerni.

Tovább

Ez az idős hölgy bármelyik jelmezversenyt megnyerné

Tovább

Ez a néhány Lego figura fogta magát és felfedezőútra indult a nagyvilágban

Tovább

A legerősebb nőket utánozza ez a 3 éves kislány

3-year-old-scout-dresses-up-as-famous-female-icons-and-its-seriously-cute-5927d975ed7c6_880.jpgA hároméves Scout akkor kezdett bele a fotózásba, amikor nagymamájánál mellrákot diagnosztizáltak. Az anyuka először a mamáról és a kislányról lőtt egy közös fotót, ahol hasonló ruhában pózolnak. Majd ezt követte a többi kép, amelyen Scout a ruhát és pózt lemásolva más erős és híres nőket utánoz.

Tovább

Playboy legdögösebb címlaplányai 30 év után újra levetkőztek

c-1.jpg
"Aki egyszer playmate volt, az mindig is az marad, és akit egyszer befogadott a Playboy családja, az örökre családtag lesz" - írja a Playboy honlapja az alábbi képpárokkal kapcsolatban, amelyek a magazin legdögösebb nyuszilányait ábrázolják - 30 év különbséggel.

Tovább

Ha Darth Vader egy átlagos apuka lenne

nevtelen_1_1.jpg

Luke-nak és a kis Leia hercegnőnek meglehetősen hányatott gyerekkora volt, tekintve hogy anyjuk meghalt, apjuk pedig nem éppen a gyerekszeretetről vált híressé. De mi lett volna, ha Darth Vaderben felébrednek az atyai ösztönök, és ő nevelte volna gyermekeit? Az alábbi rajzok erre adnak cuki alternatívát a messzi messzi galaxisban.

Tovább

Így photoshopolják át a Közel-Keletre szánt albumborítók szexi képeit a cenzorok

saudi-arabia-middle-east-censorship-11-593a976292c9d_605.jpg

A bikini és a miniszoknya teljesen elfogadott viselek a nyugati világban, ám a Közel-Keleten egy kicsit más a helyzet. Olyan országokban, mint Szaúd-Arábia és Irán az iszlám hagyományok szigorú tiltják a nők számára a magamutogató öltözködést. Úgy tűnik ez a korlátozás még Britneyre és Shakirára is vonatkozik.

Tovább

22 megrázó kép arról, hogyan tesszük tönkre a Földet

kornyezet19

Egy nap átlagosan 1,95 kg hulladékot termelünk fejenként, amivel hihetetlen mértékben szennyezzük a bolygónkat. Az alábbi megrázó képek talán mindannyiunk szemét felnyitják, hogy másképp álljunk a környezetvédelemhez.

Tovább

Füstös időutazás a Nyugati pályaudvarról

dsc_6506.jpg

A múlt században mindennapos látvány volt a füstfelhőbe burkolózó mozdony a vonatok előtt. A Nyugatiban pöfögő gőzmozdony látványa viszont manapság úgy hat, mintha valaki lovashintóval nyargalna keresztül a körúton.

Szerencsére azonban a régi gőzösök szerelmesei a nosztalgiajáratokon még ma is felidézik ezt az élményt. Az alábbi fotókat Lampert Benedek és Tóth Tamás készítette az Orient Expresszről, illetve a Dunakanyarban pöfögő 424-es gőzmozdonyról. Néhány különleges felvétel pedig a mozdony "konyhájába" is bepillantást (illetve kipillantást) enged. 

Tovább

6 rejtőzködő óriás egy nagyváros szomszédságában

juxtapozdambogiants03.jpg

Mintha egy mesébe csöppentünk volna: kedves óriások kandikálnak ki a fák mögül. Thomas Dambo dán művész hat "óriást" rejtett el különböző félreeső helyeken Koppenhága környékén. S bár az alkotások rejtettek, mégis arra ösztönzik az embereket, hogy keressék fel és lépjenek kölcsönhatásba a szobrokkal. Ráadásul az összes óriás egyedülálló, interaktív funkciókkal is bír. A faszobrok üreges teste például madárházként is funkcionál. 

Tovább